Angajatorii din domeniul turismului şi alimentaţiei publice sunt invitaţi să participe la examenul final al celei mai noi serii de cursanţi care s-au calificat în meseria de ospătar. Potrivit Agenţiei judeţene pentru ocuparea Forţei de Muncă Suceava (AJOFM), cei 22 de cursanţi, care au finalizat 240 de ore de teorie şi au dobândit abilităţi la standarde europene în cele 480 de ore de practică, vor participa la examenul final pentru obţinerea diplomei de ospătar, joi, 6 februarie 2014, la sediul Agenţiei. „Susţinerea cunoştinţelor teoretice şi a competenţelor practice dobândite de participanţi în faţa evaluatorilor autorizaţi, este un bun prilej şi un moment oportun pentru angajatorii din domeniul turismului şi alimentaţiei publice să asiste la acest examen, o veritabilă probă de selecţie a personalului de care au nevoie în dezvoltarea propriei afaceri”, a arătat directorul executiv al Agenţei sucevene, Mirela Adomnicăi. Potrivit acesteia, cursanţii vor susţine proba teoretică de la ora 09:00, iar începând cu ora 09:30 angajatorii sunt invitaţi în laboratorul de alimentaţie publică, pentru a asista la susţinerea probei practice, primind şi o informare cu privire la notele obţinute de cursanţi la partea teoretică.
“Oferim aceeaşi facilitate de a organiza propria selecţie a candidaţilor, concomitent cu desfăşurarea examenul de absolvire a cursului, şi angajatorilor din Gura Humorului, care pot participa la testarea finală a cursului de coafor, din data de 5 februarie, la Salonul Bella, din Gura Humorului, str. Piaţa Republicii nr.14, , începând cu ora 13:00”, a mai precizat directorul Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava