Concert pascal
MOPAN Suceava

Bobbi Kristina Brown, fata regretatei cântărețe Whitney Houston, care s-a căsătorit în secret cu Nick Gordon, luna trecută, în ciuda relației lor controversate – Nick a fost crescut ca fratele ei, din momentul în care Whitney l-a luat în casa sa în urmă cu 12 ani – plănuiește o a doua nuntă, una ‘de poveste’, informează contactmusic.com.

Bobbi a declarat pentru The Sun: ”Criticile doar ne-au făcut mai puternici. Acum, suntem oficial căsătoriți, dar nunta noastră a fost foarte restrânsă. Așa că, plănuim ca anul acesta să facem o nuntă mare. Va fi o nuntă regească, clasică și frumoasă – o ceremonie fenomenală. Vrem o nuntă de poveste.”

Bobbi Kristina, în vârstă de 20 de ani, spune că moartea mamei sale – în februarie 2012 – a apropiat-o și mai mult de Nick și crede că autoarea hit-ului ‘I Will Always Love You’ ar fi fost foarte fericită la gândul că fata ei se mărită.

”Moartea mamei ne-a apropiat și mai mult. Nick a fost alături de mine. Dacă mama m-ar putea vedea acum, ar fi extrem de fericită. Pot să mi-o închipui alergând dintr-o parte într-alta făcând pregătiri de nuntă.”, a mai spus Bobbi Kristina, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava