Concert Pascal

Bobbi Kristina Brown, fata regretatei cântărețe Whitney Houston, care s-a căsătorit în secret cu Nick Gordon, luna trecută, în ciuda relației lor controversate – Nick a fost crescut ca fratele ei, din momentul în care Whitney l-a luat în casa sa în urmă cu 12 ani – plănuiește o a doua nuntă, una ‘de poveste’, informează contactmusic.com.

Bobbi a declarat pentru The Sun: ”Criticile doar ne-au făcut mai puternici. Acum, suntem oficial căsătoriți, dar nunta noastră a fost foarte restrânsă. Așa că, plănuim ca anul acesta să facem o nuntă mare. Va fi o nuntă regească, clasică și frumoasă – o ceremonie fenomenală. Vrem o nuntă de poveste.”

Bobbi Kristina, în vârstă de 20 de ani, spune că moartea mamei sale – în februarie 2012 – a apropiat-o și mai mult de Nick și crede că autoarea hit-ului ‘I Will Always Love You’ ar fi fost foarte fericită la gândul că fata ei se mărită.

”Moartea mamei ne-a apropiat și mai mult. Nick a fost alături de mine. Dacă mama m-ar putea vedea acum, ar fi extrem de fericită. Pot să mi-o închipui alergând dintr-o parte într-alta făcând pregătiri de nuntă.”, a mai spus Bobbi Kristina, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava