MOPAN Suceava

Vrei să îți echivalezi proba de competență lingvistică la Bacalaureat cu un certificat Cambridge?

Pregătește-te din timp pentru examenele naționale și obține un certificat Cambridge English care poate echivala admiterea la o clasă cu profil bilingv / predare intensiv engleză sau proba de competență lingvistică de la bacalaureat!

Cu toții știm limba engleză. Ce ne deosebește? Un certificat Cambridge English care oferă accesul la oportunități extraordinare la nivel internațional!

Twinkle Star Exam Centre organizează în Suceava examene Cambridge English în data de 12 iunie 2021: Young Learners (YLE); A2 Key (KET) și B1 Preliminary (PET), la Colegiul Național “Mihai Eminescu”.

Termenul limită de înscriere este 7 mai. Înscrie-te aici: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/

Cu minim 11 scuturi obținute la examenul Cambridge English Young Learners of English – YLE Flyers sau YLE Movers, poți echivala admiterea în clasa a V-a cu program intensiv engleză; un certificat nivel minim A2 Key (KET)  poate echivala admiterea în clasa a IX-a cu program bilingv sau intensiv engleză. Începând cu nivelul A2 Key (KET), poți echivala proba de competență lingvistică la Bacalaureat, atât timp cât punctajul obținut este de peste 140.

Twinkle Star este unul dintre cele 9 centre din România autorizate să organizeze examene Cambridge English. Suntem și cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România, cu o experiență de 12 ani în pregătirea candidaților, acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Cei peste 8.500 de candidați care și-au securizat viitorul printr-un certificat Cambridge English valabil pe viață și distincțiile acordate de Cambridge Assessment English recomandă si validează statutul actual al Twinkle Star Exam Centre, cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România.

Certificatul Cambridge English este valabil pe viață și atestă cunoștințele de engleză.

Contact: consultant examene Cambridge: Lavinia Moroșanu- lavinia.morosanu@examenecambridge.ro- 0726385993.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava