Concert pascal
MOPAN Suceava

În Aprilie, vino în ParkLake Shopping Center și ia startul într-o călătorie fascinantă prin cosmos. Începând cu 19 Aprilie, cele mai captivante proiecții de astronomie vor transforma cerul într-un adevărat spectacol. În plus, bucură-te de activările speciale cu Kinder Surprise, care vor aduce zâmbete pe fețele celor mici și nu numai.

Explorează Sistemul Solar și Constelațiile cu Elisand Planetarium

Potrivite pentru toate vârstele,  proiecțiile vor purta iubitorii de astronomie într-o călătorie magică. Cupola gonflabilă, situată în Main Square, are un diametru de opt metri, este dotată cu un proiector digital de planetarium și scaune special gândite să ofere atât un confort optim, cât și o vizionare panoramică.

“Khrumka și Racheta Magică“ este o proiecție full-dome potrivită atât pentru copii, cât și pentru publicul larg. În această aventură, Khrumka va descoperi lucruri fascinante despre eclipsa solară și asteroizi.

„De pe Terra în Univers” prezintă o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp. Cei prezenți se vor bucura de toată splendoarea corpurilor cerești din Sistemul Solar, vor explora Calea Lactee, vor traversa imensitatea inimaginabilă a miliardelor de galaxii și vor zări marginile Universului Observabil, aflat la circa 14 miliarde de ani lumină de Pământ.

Biletele pentru proiecțiile organizate de Elisand Planetarium și găzduite de ParkLake sunt disponibile la fața locului,  la prețul de 30 lei pentru o singură proiecție, 50  lei pentru ambele. Mai multe detalii găsiți pe site-ul ParkLake Shopping Center.

Surprinde-ți micuții la vânătoarea de ouă Kinder

Perioada Paștelui vine cu multe activități vesele și colorate pentru copiii cu chef de joacă. În perioada 27-28 Aprilie și 1-4 Mai, între orele 11:00 – 19:00, Kinder a pregătit o diversitate de surprize pentru cei mici, printre care și un ou uriaș situat în Main Square. Cei mari și mici deopotrivă vor putea participa la atelierele de pictat și decorat ouă din lemn din interiorul centrului comercial. În zona de exterior, copiii își pot testa îndemânarea într-o vânătoare de ouă.

Participarea este condiționată de achiziția de produse Kinder de la căsuța cu vânzare special amenajată la exterior.

Inspirație pentru cadourile de Paște

Atmosfera sărbătorilor pascale din ParkLake Shopping Center este completată de un târg special de cadouri. Astfel, între 25 Aprilie și 4 Mai, la parter, te așteaptă un târg plin de culoare și tradiție, cu o ofertă variată de produse, de la dulciuri la obiecte de decor, ce va aduce bucurie și inspirație în inimile tuturor vizitatorilor.

Descoperă întreg programul pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava