Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto39 poze în acest set

Parcul Central din municipiul Rădăuți a fost arhiplin în superba zi de toamnă duminică, 22 octombrie, aici având loc a treia ediție a „Festivalului gospodarilor din cutul de jos”, târgul de toamnă organizat de Școala Gimnazială „Gheorghe Popadiuc”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți și Asociația de părinți, condusă cu pasiune și devotament de doamna Elena Căunii. Târgul a fost adevărată explozie de culoare dar și de bunătăți culinare de la zeci de sortimente de prăjituri care îți lăsau efectiv gura apă, la dulceață, zacuscă, fasole la ceaun, sărmăluțe în foi de viță, băuturi de casă, gogoși, plăcinte poale în brâu, etc.

Prezent în rândul copiilor, dascălilor și părinților a fost și primarul Bogdan Loghin, alături de directorul școlii Marcel Colibaba. „Mă bucur să fiu prezent azi alături de voi, dragi părinți și copii, în această superbă zi de toamnă, cu atât mai mult cu cât în contextul evenimentelor ce au loc la nivel mondial realizăm cât de important este să fim împreună, să fim uniți și să fie pace!

Aceste târguri au devenit deja o tradiție pe care administrația locală le va sprijini mereu pentru că este datoria să ne creștem valorile și să le educăm de mici”, a declarat Loghin care a nu a plecat cu mâna goală acasă cumpărând mai multe produse de le cei mici.

 

Explozie de culoare și bunătăți culinare la târgul de toamnă organizat de Școala „Gheorghe Popadiuc” în Parcul Central din Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava