Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 23 octombrie 2022, în parcul central al municipiului Rădăuți, a avut loc a doua ediție a „Festivalului gospodarilor din cutul de jos”, pe scurt, un târg de toamnă organizat de Școala Gimnazială „Gheorghe Popadiuc”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți și Asociația de părinți „Școală-Familie și Comunitate”. Prezent la această manifestare tomnatică, primarul Bogdan Loghin, alături de directorul Radu Munteanu și de directorul Adi Jecalo, a ținut să sublinieze impactul pentru comunitate, pe care îl au aceste manifestări atât de îndrăgite de rădăuțeni. „Mă bucur să fiu prezent azi, alături de voi, dragi părinți și copii, la această serbare nu doar a toamnei, ci mai ales a trudei, a toleranței, a muncii în echipă și nu în ultimul rând a întregii comunități rădăuțene, din care facem parte. Este important să ne întoarcem către comunitate și către noi înșine, prin aceste manifestări care dau valoare actului educațional local, punând pe primul loc unitatea și spiritul creativ al copiilor noștri. M-aș bucura ca aceste activități să devină o tradiție rădăuțeană, provocând toate unitățile de învățământ să coloreze weekend-urile tomnatice ale municipiului nostru. Vreau să mulțumesc pentru implicare, domnului director, Marcel Colibaba, doamnei Paula Ciobîcă, doamnei inspector Ceică Loredana, domnului Cojocariu Codruț și nu în ultimul rând, doamnei Căunii Elena, președinta Asociației de părinți.

La final, vreau să vă reamintesc câteva vorbe dragi mie : Rădăuți suntem noi, și doar împreună putem să fim mai buni, mai frumoși, lăsând generațiilor care vin din urmă, nu doar un oraș minunat, ci mai ales un stil de viață bazat pe valorile neamului românesc! Așa să ne ajute Dumnezeu””, a declarat primarul Bogdan Loghin.

Parcul Central din Rădăuți a fost iar plin de copii drăguți. A găzduit târgul de toamnă organizat de Școala Gimnazială "Gheorghe Popadiuc" (foto), 6.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava