Concert pascal
MOPAN Suceava

Interes foarte mare pentru expoziția de jucării vechi de la Muzeul de Istorie din Suceava atât din partea copiilor cât mai ales din partea adulților. Inaugurată pe 29 ianuarie expoziția a strâns până acum peste 1.731 de vizitatori ceea ce potrivit managerului Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, reprezintă un record. Foarte mulți dintre vizitatori au lăsat câteva gânduri și în ”Cartea de Onoare” a expoziției.
”Muzeul a fost minunat! Părinții mei au avut unele jucării și și-au reamintit de ele cu zâmbetul pe buze. Am venit din Baia Mare numai pentru jucăriile de aici și a meritat!”, a scris Teodora și Anastasia.


”Felicitări colecționarilor de jucării și Muzeului Bucovinei care găzduiește această expoziție fabuloasă! Este o expoziție-document, o expoziție – întoarcere în trecut o expoziție-cântare a copilăriei noastre. CHAPEAU!, a scris prof. univ. dr. Elena Brândușa Steiciuc.
”Jucăriile sunt un pic cam ciudate pentru generația mea dar mă bucur că le-a adus părinților amintiri frumoase”, a notat Diana.


Reamintim că expoziția numără în jur de 1.600 de jucării vechi, din 1930 și până în 1980. Colecția aparține Asociației Muzeul Jucăriilor din București iar la vernisaj au fost prezenți cei care au adunat aceste minunății de-a lungul anilor, frații Cristian și Mihail Dumitru. Expoziția va fi deschisă până pe 12 aprilie 2019.

Expoziția de jucării vechi de la Muzeul de Istorie din Suceava face ravagii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava