MOPAN Suceava

Vineri, 2 septembrie 2016, orele 17.00, la Muzeul de Istorie, Suceava, Sala de expoziții temporare Parter, va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică abstractă, Sedimente și Vibrații, aparținând artiștilor plastici Władysław Kubień și George Ostafi.

Expoziția cuprinde 61 de tablouri pictate în ulei pe pânză, de diverse dimensiuni, majoritatea medii și mari, ale ambilor artiști și 8 sculpturi în metal și lemn, aparținând artistului Władysław Kubień .

Władysław Kubień , profesor de limba polonă în Český Těšín, este un vechi prieten al Bucovinei, activând în cadrul școlilor de vară organizate aici de Dom Polski Suceava.

George Ostafi, muzeograf la Muzeul Bucovinei este un artist cunoscut în Suceava, implicat mult în activitățile comunității polone din Bucovina.

George Ostafi și Władysław Kubień au început colaborarea lor artistică din anul 2007, când au itinerat în patru țări proiectul lor „24 de  metri pătrați”, ei fiind atrași unul față de altul prin modul asemănător de a aborda artele vizuale, simțindu-se în același timp aparținători ai aceluiași spațiu central european, cisleithanic și carpatic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava