Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

La Muzeul de Istorie este deschisă până pe 9 februarie a.c. expoziţia „Securitatea – instrument al dictaturii”, realizată de Muzeul Bucovinei în colaborare cu C.N.S.A.S. Bucureşti. Expoziţia îşi propune să prezinte publicului într-o formă accesibilă şi sintetică istoria de peste patru decenii a Securităţii, în multiplele ei ipostaze instituţionale, sprijinind, astfel, o mai bună înţelegere a dimensiunii fenomenului totalitar.
Vizitatorii au posibilitatea să vizioneze filmul documentar realizat de C.N.S.A.S, „Supravegheat de securitate în anii 70-80”, în regia lui Nicolae Mărgineanu, după următorul program: miercuri şi joi, orele 11-15, vizitatorii individuali, iar pentru grupuri organizate, permanent, orele 10-16 (luni închis).
Joi, 30 ianuarie, orele 11,30, un grup de elevi de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumaţi de doamna profesoară Doina Ciobanu, va avea o întâlnire dezbatere legată de tematica expoziţiei, cu ilustrul om de cultură Radu Bercea, care a cunoscut din greu regimul închisorilor comuniste.

 

Expoziţie: „Securitatea – instrument al dictaturii”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava