• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fără Zahăr şi Fuego se vor număra printre invitaţii ediţiei de anul acesta a Zilelor Oraşului Siret, eveniment ca va avea loc la finalul acestei săptămâni, între 14 şi 16 iulie. Deschiderea oficială a Zilelor Oraşului Siret va avea loc vineri, la ora 17:00, după care va urma spectacolele susţinute de fanfara „Mugurii Siretului”, copii de la Grădiniţa „Luminiţa”, iar apoi trupa „Clinchete” le va oferi celor mici posibilitatea să se picteze pe faţă şi să primească figurine din baloane. Vor urma apoi spectacole oferite de Clubul Copiilor şi Elevilor din Siret, de beneficiarii Fundaţiei „O nouă viaţă”, dar și de Asociaţia culturală „Kolomeika”, formaţia „Miraj Group” şi formaţia „Dynakord” din Hliboca, Ucraina. În a doua zi a evenimentului, pe 15 iulie, manifestările vor începe la ora 15:00, cu prima parte din cea de-a cincea ediţie a Festivalului de Folclor Siretul. Pe scenă vor urca Ansamblul „Kozaciok” Bălcăuţi, Ansamblul ”Stejărelul” Cajvana, Ansamblul „Codrişor” Dorneşti, Ana Maria Popescu, Ansamblul „Brăduţul” Horodnic de Jos, Grupul Folcloric „Dor străbun” Bilca, Laura Haidău, Ansamblul „Flori vicovene” Vicovu de Sus, Ansamblul „Cervona Kalena” Negostina şi Agatha Gazda. Invitatul special al zilei va fi interpretul Fuego, după care publicul poate continua distracţia alături de DJ Covy, Boghi Dance şi Unison Band.

Manifestările de duminică vor începe la ora 15:00, cu a doua partea a Festivalului de Folclor Siretul, pe scenă urmând să urce corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi, Ucraina, Ansamblul local Siretul, Grigore Gherman, grupul „Dor bucovinean” din Siret, Ansamblul „Kolomeika” din Siret, Angelica Flutur, Marius Leonte Group, Royal Group Suceava. Ziua de duminică se va încheia cu spectacolul celor de la Fără Zahăr.

Tot în cadrul Zilelor Siretului vor fi organizate concursul de tenis de masă şi şah pentru copii şi adulţi, competiţii de rebus, table, dar şi de ciclism.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava