Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu trei zile înaintea expirării termenului limită, oficialii grupării Rapid Suceava au trimis către FRF cererea de înscriere în ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a, în timp ce FC Bucovina Pojorâta făcuse același lucru cu o zi mai devreme.
Cu doar o zi rămasă până la încheierea înscrierilor în noul sezon competiţional al Ligii a II-a, ediţia 2015-2016, doar două echipe din totalul de 28 care ar trebui să ia startul în noul campionat încă nu au depus dosarele la FRF. Deocamdată s-au aliniat déjà la start FC Oţelul, Universitatea Cluj, FC Clinceni, Gloria Buzău, SC Bacău, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, FC Caransebeş, FCM Baia Mare, Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, Metalul Reşiţa, Unirea Tărlungeni, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor Oradea, Chindia Târgovişte, Rapid Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Bucovina Pojorâta, Şoimii Pâncota, UTA Arad, Rapid Suceava. Singurele formații care nu s-au înscris încă sunt CF Brăila şi FCM Dorohoi. La cele două cluburi nu există niciun fel de activitate şi sunt şanse mari ca ele să nu mai participe în noul sezon al Ligii 2.
Echipele înscrise
Aşa stând lucrurile, noul sezon al Ligii a II-a, ediţia 2015-2016, va fi format cu siguranţă din două serii, având în vedere că din cele 28 de echipe s-au înscris 26.
Conform ultimei Adunări Generale Extraordinare a Ligii Profesioniste de Fotbal a Ligii a II-a, care a avut loc pe 18 iunie la Sărata Monteoru, în cazul în care se înscriau toate echipele sau mai mult de 22 se va merge pe un sistem cu două serii a câte 14 echipe. În cazul în care se înscriau 22 de echipe sau mai puţin de atât, se va merge pe un sistem cu o singură serie.
Pe 22 iulie, de la ora 14:00, reprezentanţii tuturor echipelor din eşalonul secund care s-au înscris în noul campionat sunt aşteptaţi să participe la masă de lucru comună la Casa Fotbalului pentru a stabilit, împreună cu şefii Federaţiei Române de Fotbal, desfăşurarea şi sistemul competiţional al Ligii a II-a.
Sezonul 2015-2016 a Ligii a 2-a şi a 3-a va începe la 29 august, respectiv 28 – 29 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava