Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiica cea mică a președintelui rus, din prima căsătorie, Katerina Putina este prinsă și ea în războiul din Ucraina. Jurnaliștii din întrega lume i-a pus viața sub lupă și se pare că apare pe lista celor câteva zeci de rude ale lui Vladimir Putin pe care autoritățile franceze intenționează să le sancționeze, potrivit click.ro.

În spatele zidurilor ultrasecurizate ale Kremlinului, Vladimir Putin a rămas întotdeauna foarte misterios în legătură cu familia sa. Foarte rar a acceptat să vorbească despre viața sa privată. În urmă cu câțiva ani a dat însă puțin vălul discreției la o parte și a spus câte ceva despre cele două fiice din prima căsnicie, insistând că amândouă își doresc o viață departe de privirile curioase ale publicului.

Maria și Katerina, cele două fiice ”oficiale” ale președintelui rus, s-au născut în 1985 și 1986. În Rusia, mezina este mai cunoscută, după ce, în ciuda încercărilor tatălui ei de a o ține departe de luminile reflectoarelor, și-a urmat pasiunea pentru rock acrobatic și a participat la numeroase competiții, culminând cu campionatul național din Rusia. Spectatorii o știu după numele bunicii materne, Katerina Tikhonova, notează sursa citată.

Însă acest truc cu numele bunicii folosit pentru a-și păstra anonimatul nu a ținut prea mult, iar în 2015, identitatea ei a fost dezvăluită.

La un moment dat s-a speculat că Vladimir Putin și-a pregătit fiica cea mică pentru a-i lua locul în funcția de șef al statului în 2024.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/fiica-cea-mica-a-lui-vladimir-putin-de-la-rock-413273.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava