Concert pascal
MOPAN Suceava

Tallulah (29 de ani), una din fetele lui Bruce Willis (68 de ani), a dezvăluit că a simțit de foarte mult timp că ceva este în neregulă cu tatăl ei. Într-un eseu personal scris pentru Vogue, tânăra și-a amintit că a fost martoră la declinul mental constant actorului, care suferă de demență, notează click.ro.

Talullah Willis a recunoscut că a crezut că lui Bruce Willis nu îi mai pasă de ea, iar pe măsură ce simptomele au devenit mai grave, a început să „ia personal” comportamentul său ciudat, scriind, conform sursei citate: „Avusese doi copii cu mama mea vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște calcule greșite: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”.

Bruce Willis, care are o avere de, are trei fete din mariajul cu Demi Moore, pe Tallulah, Scout (31 de ani) și Rumer (34 de ani), și două fete din căsnicia actuală, Mabel (11 ani) și Evely (9 ani).

Sursa foto: Facebook

Mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiica-lui-bruce-willis-torturata-de-boala-2272184.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava