Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tată model! Bruce Willis (68 de ani) a sărbătorit-o recent pe Mabel (11 ani), una din fiicele pe care le are cu modelul britanic Emma Hemming (44 de ani). Actuala soție a starului de la Hollywood a publicat un mesaj emoționant, în weekend, notează click.ro.

Bruce Willis, care deține o avere de 250 milioane de dolari, s-a distrat în weekend alături de soția sa și fetița lor, Mabel, care a împlinit 11 anișori. Emma Hemming a publicat o serie de poze cu Bruce Willis, în care apare alături de fata lui. „La mulți ani, Mabel Ray! Energia ta este contagioasă. Poți să luminezi o încăpere întreagă cu zâmbetul și căldura ta. Este de admirat modul în care iubești și ai grijă de familia și de prietenii tăi. Continuă să strălucești, iubirea mea”, a scris Emma Hemming, pe pagina sa de Instagram, conform sursei citate. Bruce s-a căsătorit cu manechinul britanic în 2009, iar cuplul mai are împreună o fetiță, pe Evelyn (8 ani).

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/nu-se-lasa-doborat-de-boala-bruce-willis-imagini-2255375.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava