Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Rosa Preda (21 ani), fiica regretatului cântăreţ de muzică populară Aurelian Preda, îi simte încă lipsa tatălui său şi după 5 ani de la moartea acestuia, scrie click.ro.

De câte ori vorbeşte despre tatăl său, Anamaria e gâtuită de emoţie şi îşi stăpâneşte cu greu lacrimile. Locuieşte în casa moştenită de la Aurelian Preda şi are amintiri la fiecare pas. Nu îi merge senzaţional de când a murit el, dar se menţine pe linia de plutire pentru că e puternică şi ambiţioasă. Anamaria a povestit pentru Click! câţi oameni au ajutat-o şi i-au rămas alături după ce tatăl ei a plecat într-o lume mai bună.

Anamaria,  stai în casa în care a locuit tatăl tău?
Da. Îi simt lipsa mereu! Sinceră să fiu, de când a decedat tatăl meu nu îmi mai merge viaţa atât de bine pe cât mergea, pentru că el a fost practic stâlpul meu!

Cum ţi-l aminteşti pe tatăl tău şi cum l-ai caracteriza?
În primul rând, un om extrem de ambiţios şi foarte bun, din punct de vedere sufleteşte. La modul că un om care să ierte mai mult ca tatăl meu şi să nu ţină duşmănie pe absolut nimeni, nu am văzut. Nu multă lume se apropia de el tocmai din cauza asta, că impunea prin prezenţă o superioritate şi toată lumea avea teama asta la început, dar după ce-l cunoşteau erau numai cuvinte de laudă, din partea tuturor.

Acum, din ce punct de vedere îţi e cel mai greu? Financiar, sufleteşte?
Cred că  din toate punctele de vedere. Şi financiar îmi este greu, doar că am reuşit  să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de 4 ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru, dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini.

Chiar voiam să te întreb câţi oameni ţi-au rămas alături după moartea tatălui tău?
După moartea tatălui meu, s-au arătat mulţi viteji o bună perioadă de timp  şi mulţi mi-au fost aproape, bine, şi din punct de vedere  al vorbelor, al sfaturilor, dar uşor-uşor, în fiecare lună mai dispăreau câteva persoane. În ultima perioadă pot spune că, chiar mă uitam la filmările de la majorat, unde am  avut 120 de invitaţi, din 120 de invitaţi cred că doar 5 mi-au rămas aproape.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-fiica-aurelian-preda-doborata-singuratate-necazuri#slide_8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava