Concert pascal
MOPAN Suceava

Toamna anului 2020 ne pregătește o mulțime de surprize pe plan cinematografic. Vom avea parte de comedie, aventură, acțiune, SF și multe alte genuri, câte unul pentru fiecare cinefil, dar și un titlu imposibil de ratat indiferent de gusturi, informează click.ro.

Se anunță o toamnă care va intra în istoria cinematografiei

The New Mutans, Mulan, Eden și Black Widow sunt doar câteva dintre titlurile pe care atât iubitorii de film cât și criticii le așteaptă cu sufletul la gură. The New Mutans se anunță un film de acțiune clasic pentru amatorii genului SF; Mulan va prinde viață în carne și în oase, nu doar din cerneală ca în desenele animate Disney; Eden ridică semne de întrebare despre viață și puterea autosugestiei; iar în Black Widow superba Scarlett Johansson cu siguranță va frânge din nou inimi în rolul ei de femme fatale. Dar fără îndoială, niciunul din aceste titluri nu se va ridica la înălțimea filmului No Time to Die din seria James Bond, ultimul film cu Daniel Craig în rolul celui mai cunoscut detectiv din cinematografia mondială, ce urmează a fi lansat în luna noiembrie, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/filmul-dintoamna-aceasta-toamna-pe-care-toata-lumea-il-asteapta-cu-sufletul-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava