Concert pascal
MOPAN Suceava

Actriţei Ioana Ginghină (42 de ani) îi merge perfect şi arată impecabil, ca un fotomodel, după ce a slăbit. Iar cu iubitul ei, cu care recent a achiziţionat un teren, din curtea vilei sale din Dragomireşti (Jud, Ilfov), se înţelege de minune. Vedeta se pregăteşte să-şi redeschidă Şcoala de actorie, potrivit click.ro.

Reporterii Click! au aflat că Ioana este un munte de fericire după ce a reuşit să cumpere bucata de pământ din curtea vilei în care locuieşte, scoasă la vânzare de foştii ei socri, părinţii lui Alexandru Papadopol (45 de ani), actorul de care Ioana a divorţat anul trecut. “Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500  de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un coteţ pentru animale, plus multe altele. Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare”. Ioana a făcut tot posibilul să salveze curtea, mai scrie sursa citată: ”Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri. Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ginghina-ajutata-de-iubit-sa-cumpere-curtea-vilei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava