Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

„Cel mai bun și cel mai important film al acestui secol” sunt cuvintele criticilolr despre „Oppenheimer”. Regizat de Christopher Nolan care și-a ales actori pe sprânceană pentru acest film, „Oppenheimer surprinde, șochează, iar la final ai mai vrea să îl vezi o dată, notează click.ro. Cillian Murphy, actorul principal din Peaky Blinders și-a șocat actorii cu dieta nebună la care s-a supus pentru rolul din filmul lui Nolan. „Oppenheimer” are premiera în România astăzi, 21 iulie.

Emily Blunt, Florence Pugh, Matt Damon, Robert Downey Jr., Cillian Murphy sunt marii actori care joacă în filmul „Oppenheimer”. Filmul are în centru viața lui Robert Oppenheimer, despre care se spune că este „părintele bombei atomice”. Despre lansarea filmului, criticii au spus că este cel mai important eveniment cinematografic din 2023.

„Este cel mai bun și cel mai important film al acestui secol. Nu sunt un mare fan Nolan, dar acesta sparge toate tiparele”, a spus regizorul, scenaristul și criticul de film Paul Schrader, șpe pagina sa de facebook, folosind cuvinte generoase la adresa filmului regizat de Nolan.

„Oppenheimer. Cel mai bun, cel mai important film al acestui secol. Dacă vrei să vezi un film în cinematografe anul acesta, atunci ar trebui să fie Oppenheimer. Nu sunt un mare fan Nolan, dar acesta sparge toate tiparele”, a scris Schrader, alături de o poză în care apare cu Nolan, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/actualitate/international/este-cel-mai-bun-film-al-secolului-are-o-2285382.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava