Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan l-a șters de tot din viața ei pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a apărut la filmările pentru comedia „Complotul bonelor” fără tatuajul cu chipul fostului soț, pe spate. Reghe junior, care e și el actor în noua peliculă regizată de Iura Luncașu, este alintat la filmări, mai nou,…Prodănel, potrivit click.ro.

„Reghe nu a mai rămas pentru Ana nici pe piele, nici în amintiri. Acum a scăpat de trecut. Muncește ca nebuna de la patru dimineața și filmează. Este un exemplu pe platourile de filmare.“, au declarat colegii de platou ai Anei, care s-au bucurat de schimbarea în bine a impresarei.

Anamaria nu va lăsa, însă, tatuajul în forma de acum, ci în locul chipului fostului ei soț are de gând să-și tatueze o pasăre Phoenix. „Văd ce merge perfect. Pasărea Phoenix sub copiii mei, pentru că asta-s eu: pasărea Phoenix. Și pe aripile mele stau copiii mei, pe care îi voi ajuta și îi voi susține până voi închide ochii”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/prodanca-a-sters-tot-dupa-reghe-de-la-2285354.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava