MOPAN Suceava

Experiența celor 7 elevi de la specializarea Mecanic auto care au desfășurat stagiul de pregătire practică în Torino, Italia, pe o perioadă de 3 săptămâni a fost un real succes.

Scopul acestei mobilități a fost dezvoltarea cunoștințelor, abilităților și atitudinilor profesionale și formarea competențelor tehnice corespunzătoare calificării de mecanic auto în vederea creșterii competivității și a facilitării tranziției acestora de la școală la piața muncii.

Ultima zi din cadrul mobilității s-a axat pe o analiză a tuturor activităților desfășurate în cadrul proiectului, privind stagiul de pregătire practică, în urma căreia elevii au primit Certificatul Europass Mobility care le va oferi o șansă deosebită pentru a crește calitatea formării profesionale. Acest aspect îi va motiva să-și continue studiile, să se integreze pe piața muncii și pentru propria dezvoltare psiho-emoțională, contribuind astfel  la creșterea încrederii în propriile capacități.

Pe baza acestui document, în termen de o lună, se procedează la transferul și recunoașterea oficială a cunoștințelor, abilităților și competențelor dobândite prin stagiu. Validarea stagiului se va realiza pe baza rezultatelor consemnate în fișa de evaluare poststagiu.

Povestea celor 3 săptămâni de mobilitate în Torino vine să contureze o experiență de neuitat pentru elevii noștri, aceasta reprezentând prima experiență de lucru care contribuie la o creștere din punct de vedere personal și profesional, devenind astfel mai buni în domeniul în care vor activa în viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava