Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiul cel mic al prinţesei muzicii pop, Britney Spears, a făcut recent dezvăluiri incendiare. Jayden Federline a spus lucruri şocante despre mama lui şi despre bunicul său, potrivit click.ro.

Jayden Federline, în vârstă de 13 ani, fiul cel mic al cântăreţei Britney Spears (38 de ani), a declarat, marţi, într-o transmisiune în direct pe Instagram că mama lui nu are interes să-şi reia cariera muzicală. El a făcut public dezinteresul lui Britney pentru muzică. Copilul l-a acuzat pe bunicul lui, tatăl lui Britney, Jamie Spears, că este o persoană rea, care împiedică evoluţia artistică a mamei lui, conform sursei citate. Jayden a explicat că Britney este tot mai departe de a reveni pe scenă sau în studiourile de înregistrări. “Nu am văzut-o să facă deloc muzică nouă. Îmi amintesc că am întrebat-o o dată: «Mamă, ce se întâmplă cu muzica ta?», iar ea mi-a răspuns: «Nu ştiu, dragul meu. Cred că aş putea să renunţ la ea».

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/fiul-lui-britney-spears-face-dezvaluiri-incendiare-mama-ar-putea-sa-renunte-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava