Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Chilian a făcut dezvăluiri la 16 de ani după ce fosta iubită, Ana Maria Georgescu, l-a acuzat că a bătut-o cu bestialitate. Invitat în cel mai recent episod al podcastului „Altceva cu Dorian Artene”, cunoscutul artist a vorbit despre episodul tulburător care s-a petrecut într-o noapte tristă de vară. A doua zi după acel moment, celebrul cântăreț era etichetat drept un „bătăuș de femei”, notează click.ro.

Incidentul care a avut loc în anul 2006 a fost unul din subiectele tensionate dezbătute în podcastul „Altceva”. La 16 ani de la despărțirea zgomotoasă de Ana Maria, Florin Chilian a precizat că, dacă atunci se apuca să spună adevărul, ar fi distrus o viață.

„Este o poveste, nu pot să o spun pe de-a întregul, pentru că nu vreau, n-am făcut-o atunci, nu vreau să o fac nici acum. Dacă eu mă apucam să spun care e adevărul… Pot să vă spun doar atât. Există un serial, dar nu interesează pe nimeni, pentru că știrea urâtă e aia – «Chilian bate femei!».

Trebuie să fii nebun, la ce gură am, îți zic o propoziție, nu mai ieși din casă o lună. Există acolo că au venit SMURD și au făcut constatare, că se face fișă. I-am dat un Piramidon, că era speriată. Ce bătaie, ce borduri în cap?!(…) Eu eram în proces cu Guvernul pe drepturile de autor, proces pe care l-am și câștigat!”, a declarat Florin Chilian, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/florin-chilian-dezvaluiri-la-20-de-ani-dupa-ce-2219755.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava