Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Piersic a mărturisit marele său regret. Într-o apariție savuroasă la TV, celebrul actor a vorbit despre visul pe care nu a reușit să și-l împlinească până acum.

Invitat la Antena 3, în Ediția Specială moderată de Mihai Gâdea, îndrăgitul actor a relatat un eveniment important din viața lui. În timpul emisiunii de luni, 27 septembrie, Florin Piersic a povestit cu șarmul său obișnuit un episod fascinant din viața lui, când ambasadorul României în Regatul Danemarcei și Islanda, Alexandru Grădinar, i-a pregătit o surpriză, notează click.ro.

„Ne-am împrietenit într-un fel, pentru că eu făceam un recital care se chema „Florin Piersic pur și simplu”. (…) Nu peste prea mult timp primesc o invitație de la el, din Danemarca. El era ambasadorul nostru acolo. M-am dus acolo, am avut recital în diferite orașe, el fiind prezent și fiind mereu după mine și cu mine și într-o zi îmi spune: știi măi, Florine, vreau să-ți fac o surpriză, zic fă-mi-o, du-mă unde vrei tu. Zice ‘te duc acuma la Helsingor, la palatul lui Hamlet’. Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți din actorii români. Și când am ajuns acolo și am văzut sala de bal în care am aflat atunci că cei care s-au prezentat într-un spectacol Shakespeare erau Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor, cum spunea colega mea Ioana Bulcă”, a povesit Florin Piersic la Antena 3.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florin-piersic-confesiune-emotionanta-marele-2208474.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava