MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că vremea bună din această toamnă a ajutat la recuperarea întârzierilor de la lucrările de pe Axa rutieră Suceava – Dolhasca și Suceava – Zaharești – Todirești. Gheorghe Flutur a precizat că pe primul lot s-a lucrat mult între Liteni și Dolhasca. „Constructorul ne-a asigurat că primul strat de asfalt va fi turnat aproape în întregime pe această rută până la sărbători, dacă vremea va permite. Se lucrează și în zona Știrbăț spre Udești, Luncușoara, în timp ce lucrări mai importante, între Bosanci și Ipotești, vor rămâne pentru primăvara viitoare”, a spus Flutur. El a adăugat că pe lotul doi se lucrează în Zaharești – Stroiesti. „Acolo constructorul ne-a asigurat că va fi turnat primul strat de binder. Sunt progrese mari de la Stroiești spre Vâlcele – Costâna, unde deja se toarnă stratul de uzură, respectiv al doilea strat de asfalt. Din fericire și pe porțiunea de la Costâna – Dărmănești s-a turnat asfalt și sperăm ca lucrările să fie finalizate în perioada în care vremea mai este bună”, a afirmat șeful administrației județene.

El a ținut să precizeze că acest proiect al drumului axial este un proiect complex, cu multe poduri și podețe, unele dintre ele noi și are peste 1.600 de intrări în gospodăriile oamenilor. „Urmărit îndeaproape și cu toate părțile implicate la maxim s-a reușit în această toamnă modernizarea unor porțiuni importante din drum pentru a oferi un confort cât de cât mai bun populației din zonă și celor care circula pe acest drum. Având în vedere stadiul actual al lucrărilor, sunt convins că anul 2024 va fi anul în care ele vor fi finalizate. Atunci gradul de confort va crește, pe un drum lățit, bine consolidat, care să scurteze timpii de deplasare pe cele două direcții, Suceava – Dolhasca și Suceava – Zaharești – Todirești”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur anunță că lucrările pe drumul axial de la Dolhasca la Todirești au avansat considerabil. „Sunt convins că 2024 va fi anul în care acest drum va fi finalizat” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava