• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Suceava a demarat operațiunea de reabilitare a drumurilor județene. Anunțul a fost făcut astăzi, la Radio Top, de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. El a spus că stațiile de asfaltare urmează să fie puse în funcțiune, iar deocamdată sînt executate lucrările pregătitoare, constînd în frezare. Președintele Flutur a precizat că astfel de lucrări sunt efectuate în zonele Ipotești, Bosanci și Dărmănești, iar apoi va veni rîndul zonei Frasin. Luna trecută, șeful administrației județene declara că unele drumuri au carosabilul foarte puternic afectat după iarnă. De asemenea, Gheorghe Flutur spunea că urgențele sînt drumurile Dărmănești-Costîna, Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni-Dolhasca și Frasin-Stulpicani-Ostra-Holda-Broșteni.

Flutur anunță începerea lucrărilor de reabilitare a drumurilor județene, 8.7 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (6 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava