Concert pascal
MOPAN Suceava

Locuitorii din satul Budeni, orașul Dohasca ale căror locuințe au fost afectate de grindină vor primi sprijin financiar din partea Consiliului Județean, a anunțat președintele Gheorghe Flutur. El a precizat că în această situație se află 185 de peroane care vor primi câte 2.000 de lei fiecare pentru a putea repara acoperișurile distruse de grindină. ”Suma alocată pentru acest sprijin este de 370.000 lei.  Acest sprijin financiar se va acorda în urma unor constatări a Comitetului pentru situații de urgență”, a subliniat Flutur. Sprijinul va fi aprobat în ședința deliberativului județean din 27 august.

În aceeași sedință va fi suplimentat bugetul Direcției Generale pentru Protecția Copilului cu suma de 5,97 milioane lei din TVA conform OG 135/2020 și HG 668/2020 precum și alocarea  sumei de 6,95 milioane lei pentru Programul Laptele și cornul.

Flutur: ”CJ va sprijini financiar locuitorii din satul Budeni, orașul Dohasca ale căror locuințe au fost afectate de grindină”, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava