Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele liberal al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va merge duminică să se întâlnească față în față cu liderul AUR George Simion la protestul pe care acesta vrea să îl organizeze în fața sediului administrației județene. Mai mult, Gheorghe Flutur i-a propus lui George Simion să candideze anul acesta pentru președinția Consiliului Județean, lansând în același timp și o provocare. „Dragi suceveni. Am aflat că ieri, de Ziua Unirii, aici pe aceste trepte în fața sediului provizoriu al Consiliului Județean Suceava a fost un miting organizat de un partid politic care a adus oameni din mai multe județe. Ieri, când eu eram la Iași să sărbătorim Ziua Unirii Principatelor. Și vreau să le sucevenilor următorul mesaj.

Sunt un om care am fost ales de mai multe ori cu votul dumneavoastră a sucevenilor. Vă mulțumesc pentru asta. Mi-ați dat curaj, forță, putere să fac lucruri concrete pentru dumneavoastră. Pe această cale vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie la ora 15:00 voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm despre problemele sucevenilor, problemele de dezvoltare a județului Suceava. Îl aștept și pe George Simion, contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez. Îl aștept să stăm de vorbă despre problemele Sucevei și o să-i fac și o propunere. Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac propunerea bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a transmis astăzi Gheorghe Flutur.

Flutur îl invită pe Simion în arenă. Liderul liberal îl vrea pe patriot contracandidat la Consiliul Judetean. „Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă îi cer să plece acasă din politică”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava