Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că în cursul zilei de miercuri, 28 mai a.c., vor avea loc primele negocieri cu PNL în vederea consolidării dreptei politicii româneşti. Gheorghe Flutur a spus că miercuri la ora 17:00, o delegaţie a PDL se va întâlni cu o echipă din partea PNL pentru a demara discuţiile pentrucoagularea dreptei în jurul celor două formaţiuni politici. Din delegaţia PDL vor face parte liderul partidului, Vasile Blaga, secretarul general Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu, precum şi trei primai ai democrat liberalilor. „Sper să găsim formula rapidă de unificare a dreptei, care să contrapună PSD pentru alegerile prezidenţiale şi toamnă, dar şi la viitoarele alegeri”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, făcând referire la alegerile europarlamentare din România, din data de 25 mai 2014, Flutur a spus că acestea au reprezentat un test pentru PDL. „Vreau să anunţ cu bucurie că PDL Suceava este alături de PDL Alba, pe primul loc pe ţară, ca număr de voturi şi procente, cumulat”, a afirmat secretarul general al PDL.

Gheorghe Flutur a ţinut să le mulţumească membrilor şi simpatizanţilor PDL pentru sprijinul acordat în aceste alegeri. Flutur a ţinut să le transmită acestora că rezultatul acestor alegeri reprezintă „fundamentul puternic” pentru candidatura sa viitoare pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, dar şi pentru candidaturile primarilor PDL pentru când vor intra în viitoarea campanie electorală pentru alegerile locale.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava