Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, susţine că unor lideri suceveni ai USL a început să le fie dor să fie din nou în opoziţie. Flutur a spune că în ultima perioadă de timp a observat o dedublare a unor lideri locali ai actualei puteri, spunând că acestora le este dor de opoziţie şi de perioadele în care „le era mai uşor să stea şi să bea ceai cald în faţa Consiliului Judeţean”. Flutur a făcut referire la protestele care au avut loc în faţa Palatului Administrativ în iarna 2011 – 2012, când unii lideri ai USL le ofereau ceai cald sucevenilor care protestau împotriva fostei guvernări PDL. „Le e dor de opoziţie pentru că e mai uşor să bei ceai cald în faţa Consiliului Judeţean, cu şapte inşi, şi să strigi să plece Flutur. Iar acum când tu eşti la butoane şi trebuie să rezolvi probleme, nu prea le rezolvi. Şi ăia şapte oameni care beau ceai cald, acum ne caută pe noi, vezi Bichir sau alţii, şi vin în audienţă la noi şi ne spun că ne-au păcălit cei care ne dădeau ceai atunci. Nici apă nu le mai dau acum”, a afirmat preşedintele PDL Suceava.

Gheorghe Flutur a mai anunţat că PDL va începe „bătălia pentru Suceava”, subliniind că democrat liberalii trebuie să câştige atât Primăria Sucaeva, cât şi preşedinţia Consiliului Judeţean. „Cum dorim noi această luptă politică pentru Suceava? Vrem să reprezentăm la vârf, la Bucureşti, interesele acestui judeţ. Degeaba eşti gălăgios acasă, şi mă refer aici la USL-işti, dacă la Bucureşti nu te aude nimeni”, a declarat Flutur. El a adăugat că actuala guvernare USL a blocat investiţii importante pentru judeţul Suceava, cum ar fi pârtia de schi de pe Rarău, sau şoseaua de centură a Sucevei. „Nu se lucrează nu s-a mai întâmplat nimic. Astea sunt lucruri care ne dau de gândit, şi cred că trebuie să dea oricărui om de bun simţ. E frâna de mână trasă”, spune preşedintele PDL Suceava, care a adăugat că democrat iberalii vor începe o bătălie adevărată, constructivă, pentru interesele judeţului Suceava.

Nu în ultimul rând, el a spus că PDL va sancţiona toate deciziile pe care USL le i-a în detrimentul populaţiei, una dintre acestea fiind şi majorarea cu 20% a accizelor la carburanţi începând cu data de 1 ianuarie 2014. Gheorghe Flutur a a declarat că USL va transforma benzinăriile în organisme de încasare a impozitelor. „Înţeleg că ANAF e mai ineficient, şi văd că acum benzinăriile vor să fie sucursale ale Guvernului Ponta care să încaseze accize şi impozite. Dacă asta e soluţia pentru România, atunci ne îngrijorează care vor fi efectele, şi cred că fiecare om din această ţară este îngrijorat”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... Viorel S.

    Va contrazic dl.Flutur , USL vrea cu orice pret la putere , si-au dorit-o de mult , o au prin votul unor inconstieti si isi doresc sa instaureze dictatura .Asta-i realitaea , nu-s in stare de nimic dar ciolanul este delicios:((((((

  • http://SiteWeb... Luchianu Ramona

    Domnule Flutur , nu merita invocati aplaudacii care rageau in fata Cons.Jud.in per.mentionata.Sunt oameni fara caracter care latra cum bate vantul.Dvs nu trebuie sa va inconjurati de astfel de oameni (unii din apropiatii dvs au fost de calitate proasta)si trebuie sa alegeti oameni puternici , cu caracter puternic.Si cred ca v-ati dat seama cine va este alaturi chiar si in opozitie.Renuntati la oameni ca primarul Frasinului-Balan si nenumarati altii care au facut TUP la prima adiere USL.Cred ca aveti suficienta experienta in a cataloga adevaratele valori si doer impreuna cu acestea veti invinge.Eu sper asta din tot sufletul.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava