MOPAN Suceava

Coordonatorul campaniei PDL pentru alegerile europarlamentare este secretarul general al partidului, senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur. Hotărârea a fost luată de Colegiul Director Național al PDL care a avut loc sâmbătă la Brașov. Flutur s-a arătat optimist vizavi de scorul pe care-l va obține PDL la alegerile europarlamentare din luna mai fiind convins că partidul va confirma trendul pozitiv din ultima perioadă. ”Contăm foarte mult pe mobilizarea activului de partid. Vom stabili un calendar de evenimente cu participarea candidaților în teritoriu.
Am încredere în capacitatea de mobilizare a electoratului PDL pentru ca partidul să obțină un număr cât mai mare de europarlamentari.
PDL face parte din cea mai mare familie europeană, Partidul Popular European, iar România are nevoie de sprijinul Europei în combaterea sărăciei si cresterea numarului locurilor de munca, pentru modernizarea țării și creșterea bunăstării populației. PDL este un partid european care a adus România în Uniunea Europeană și care militează în continuare pentru valorile europene și toate avantajele care decurg de aici”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava