Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că Vatra Dornei trebuie să redevină o stațiune montană vie a României. Prezent la deschiderea Târgului de turism „În țara Dornelor” deschis în Vatra Dornei de Ziua Bucovinei, Gheorghe Flutur a ținut să evidențieze faptul că în acest municipiu au fost finalizate lucrările de modernizare din zona centrală, stațiunea turistică având acum o nouă înfățișare. „La mulți ani, Bucovină dragă! La mulți ani, Vatra Dornei de Ziua Bucovinei. Împreună cu primarul de la Vatra Dornei avem bucuria să deschidem aici târgul de turism. Dacă în prima parte a zilei am participat la deschiderea cazinoului de la Vatra Dornei de care muți dintre dumneavoastră nu mai credeați că se va deschide și s-a întâmplat și asta, am rămas pe seară să deschidem târgul de turism de aici. Dar am încercat, chiar dacă e frig afară, să venim spre Dorna cu niște lucruri frumoase și să vă rog să le păstrați așa. Mulți ani dorna s-a plâns că nu am trecut Mestecănișul foarte des. L-am trecut și l-am trecut cu folos. Astăzi aveți această capodoperă împlinită, Cazinoul Băilor. Sper ca zilele viitoare să aprindem flacăra la gazul metan, dar nu despre asta vreau să vorbesc. Vreau să vorbesc despre Ziua Bucovinei. Ce frumos a fost astăzi aici în sala Cazinoului când am omagiat ce s-a întâmplat acum 105 ani, Unirea Bucovinei cu Țara. Dragi bucovineni, să iubiți Bucovina, să țineți la acest tărâm extraordinar. De la acest microfon gândul meu se îndreaptă spre frații din Bucovina de Nord. Acolo, dragii mei prea des trag clopotele și trag pentru feciorii care vin în sicrie de pe front. Ne rugăm să se termine războiul nedrept, ne rugăm să ne întâlnim în drumul spre Uniunea Europeană, să deschidem granițele și la Izboarele Sucevei, Ulma și Climăuți să ne putem întâlni cu ei. Și ei așteaptă asta. Pentru toate astea ne-am întâlnit aici. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut alături de noi. Ne-am întâlnit cu unii dintre dumneavoastră. Eram aproape diriginte de șantier. Unii m-au criticat că am pus pavele. Nu asta am vrut. Am vrut să împing căruța pentru ca astăzi să se termine aceste lucrări și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că s-au terminat. Și nu pot decât să îi mulțumesc primarului Ilie Boncheș care a fost piesă de bază alături de viceprimarul Marius Rîpan toată ziua pe șantiere. Bucurați-vă Dorna dragă că aveți un oraș stațiune extraordinară. Noi ne luptăm să vă aducem turiști aici, să fie în cazinou spectacole în fiecare zi să atragă turiști și să recăpătați ceea ce v-a lipsit o bucată de timp. Fața de stațiune montană vie a României. La mulți ani, Bucovina! La mulți ani, bucovineni, La mulți ani, români!”, a transmis Gheorghe Flutur.

Ilie Boncheș: În Vatra Dornei s-a scris o pagină de istorie

La rândul său, primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a precizat că ceea ce s-a întâmplat astăzi în acest municipiu, respectiv redeschiderea Cazinoului Băilor, este o pagină de istorie „care poate fi trecută pe coperta oricărei cărți de istorie”. El a ținut să mulțumească Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru redeschiderea cazinoului de Ziua Bucovinei și Consiliului Județean pentru sprijinul permanent acordat municipiului Vatra Dornei. În final, primarul Ilie Boncheș a dat startul numărătorii pentru aprinderea luminilor de sărbători în municipiul Vatra Dornei.

Flutur: Vatra Dornei trebuie să redevină o stațiune montană vie a României. În Vatra Dornei s-a deschis un târg de turism cu produse locale și s-au aprins luminile de sărbători (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava