• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Vama Siret, prin care se face trecerea către Ucraina, va fi modernizată din fonduri europene. Flutur a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a discutat cu ministrul finanţelor, Anca Dana Dragu despre posibilitatea alocării de fonduri pentru modernizarea acestui punct vamal. „Aşa cum este acum nu arată a vamă, şi lasă de dorit inclusiv din punctul de vedere al dotărilor”, a precizat Flutur. El a precizat că ministrul finanţelor i-a dat asigurări că vama Siret va primi fonduri pentru modernizare prin Programul Operaţional Infrastructură mare. Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a declarat că în cursul zilei de joi s-a întâlnit în vama Siret cu preşedintele Consiliului Regional Cernăuţi, Ioan Muntean şi cu guvernatorul regiunii Cernăuţi, Oleksandr Fisciuk, împreună cu care s-a încercat găsirea unor soluţii pentrui deblocarea unui proiect transfrontalier pentru modernizare punctului de trecere a frontierei de la Krasnoilsk. Gheorghe Flutur a arătat că acest punct de trece ar frontierei face legătura cu localitatea Vicovu de Sus din judeţul Suceava. El a precizat că CJ Suceava este partener în acest proiect, în valoare de 4 milioane de euro, el fiind implementat de autorităţile ucrainene. „Nu au reuşit să facă plăţile, există un risc să nu fie finalizat, motiv pentru care nu putem să stăm indiferenţi”, a precizat Gheorghe Flutur. Preşedintele CJ Suceava a arătat că proiectul este gestionat de Finanţele din Ucraina. Gheorghe Flutur a spus că în contextul în care la Cernăuţi a avut loc o întâlnire a conducerilor vămilor din Ucraina şi România, în cursul dimineţii zilei de ier s-a întâlnit cu vicepreşedintele ANAF şi coordonatorul autorităţii vamale române, Dorel Froncea. Gheorghe Flutur a declarat că în urma discuţiilor i-a solicitat acestuia să prezinte problemele cu care se confruntă acest proiect în cadrul întâlnirii oficiale pe care o va avea la Cernăuţi să prezinte problemele cu care se confruntă acet proiect, astfel încât să se găsească soluţiile pentru deblocarea lui.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava