MOPAN Suceava

Fondurile Noua Casa sunt aproape epuizate! Unii clienți vor rămane cu avansul plătit și cu locuințele necumpărate!

Acțiunile pe care le pot întreprinde romanii pentru a se proteja de riscul pierderii avansului sunt:

  • Românii care doresc și aplică pentru programul Noua Casă la băncile care încă mai au fonduri, trebuie să se asigure că în promisiunea de vânzare-cumpărare pe care o semnează cu vânzătorul imobilului există o clauză de restituire a avansului în cazul în care banca nu acordă creditul cumpărătorului.
  • Românii care doresc și aplică pentru programul Noua Casă la băncile care încă mai au fonduri pentru a achiziționa imobile care încă nu sunt finalizate, pot semna atât promisiune de vânzare-cumpărare cu vânzătorul, dar și promisiune de garantare cu banca. Prin promisiunea de garantare banca îți rezervă creditul de la momentul semnării până la maximum 18 luni. Așadar, imobilul trebuie finalizat în maximum 18 luni.
  • Românii care au deja semnate promisiunile de vânzare-cumpărare cu vânzătorii, dar nu vor mai beneficia de fondurile Noua Casă deoarece vor fi epuizate, pot aplica la băncile care, în anumite condiții, oferă credite ipotecare standard FĂRĂ AVANS sau pot aplica la băncile care, pentru un anumit segment de clienți, oferă credite ipotecare cu o rată chiar MAI MICĂ decât rata la Noua Casă.

Ofertele bancare sunt diferite de la o instituție financiară la alta, iar ele se aplică în funcție de profilul clientului și de numeroase alte condiții de eligibilitate stabilite de finanțatori. Aceste condiții de finanțare sunt perfect cunoscute de brokerii de credite. Românii pot apela la brokerii de credite nelegați pentru a obține creditele ipotecare necesare achiziționării locuințelor dorite.

Mai multe informații despre epuizarea fondurilor Noua Casă găsești aici:https://www.youtube.com/watch?v=G0dFIs0FbEY

Simulări de calcul pentru rata creditului FĂRĂ AVANS și pentru rata creditului cu DOBÂNDĂ REDUSĂ găsești aici:https://www.avbs.ro/fonduri-noua-casa-2021-epuizate/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava