MOPAN Suceava

Profitând de faptul că n-au avut programate meciuri oficiale la sfârşitul săptămânii precedente, formaţiile FC Botoşani şi Foresta s-au întâlnit într-un joc amical. Partida disputată pe stadionul Municipal s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei gazdă, pregătită de Leo Grozavu. Chiar dacă au pierdut la scor de neprezentare, sucevenii nu au făcut un joc tocmai rău, în condiţiile în care ultimele două goluri ale partidei au fost marcate în secvenţele de final.
Botoşănenii au deschis scorul în minutul 33 prin Vașvari, care a transformat cu siguranţă o lovitură de pedeapsă. Penaltiul a fost provocat de o ieșire neinspirată a portarului sucevean Hânțăscu.
Golul de 2-0 a venit târziu, în minutul 90, fiind înscris uşor involuntar de Popovici, care a intenţionat să centreze, numai că mingea a fost scăpată în poartă de Niga, portarul sucevean având câteva reflexe excelente până în acel moment. Scorul final a fost stabilit în secvenţele de prelungiri de către Juncănaru, cu un şut lobat.
Cea mai mare ocazie de gol din contul sucevenilor i-a aparţinut lui Căinari. Se cuvine remarcată şi prestaţia juniorilor Florescu şi C. Buziuc, care au avut o evoluţie curajoasă. Gazdele au avut și ei o sumedenie de situații de a înscrie, dar au ratat cu nonșalanță.
Foresta Suceava a început meciul în formula: Hânţăscu – Cerlincă, Masella, Lung, Florescu – Asanache – Căinari, Dumitriu, Stănescu, Vraciu – B. Rusu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Niga, Drugă, Mutu, Strugariu, Aeroaiei, Grumezescu, C. Buziuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava