MOPAN Suceava

Atmosferă deosebită, muzică și spectatori mulți la primul meci oficial din acest an din cadrul Diviziei Naționale de rugby care s-a disputat la finele săptămânii trecute pe stadionul ”Unirea”. Față în față pe bătrâna arenă s-au aflat două vechi rivale, CSM Suceava și RC Bârlad.
După ratarea unei lovituri de pedeapsă din poziție favorabilă, prin Sabin Crețu, sucevenii au deschis scorul prin eseul remarcabil reușit de Octav Scolobiuc. Nici de această dată balonul trimis de Sabin Crețu nu a vrut să treacă printre buturi și tabela de marcaj s-a oprit la 5-0. CSM Suceava nu a slăbit piciorul de pe ”accelerație” și fundașul Elisei a culcat din nou balonul în terenul de țintă bârlădean. Ziua mai slabă a transformeurului Sabin Crețu a continuat și scorul a rămas 10-0 în favoarea gazdelor. La sfârșitul primei reprize, oaspeții au reușit să reducă din handicap printr-un eseu transformat. Așadar, la pauză scorul meciului CSM Suceava – RC Bârlad a fost 10-7.
Nici repriza a doua nu a fost mai norocoasă pentru jucătorii suceveni care s-au încumetat să încerce transformarea unor lovturi de pedeapsă sau concretizarea unor eseuri, execuțiile lor fiind foarte ”subțiri”. Din fericire, jocul pe grămadă al celor de la CSM Suceava a fucționat excelent și Ștefan Ștefăroi a reușit al treilea eseu pentru CSM Suceava, ducând scorul la 15-7. RC Bârlad nu a renunțat la luptă și a replicat printr-o încercare transformată. La scorul de 15-14, ultimele minute au căpătat accente dramatice. După ce au ales în mod eronat să joace un balon la mână în locul unei transformări, sucevenii au reușit cea mai frumoasă fază a partidei cu RC Bârlad și Andrei Manole a izbutit un eseu la colț. S-a încheiat 20-14 meciul dintre CSM Suceava și RC Bârlad și elevii antrenorului Constantin Vlad au realizat o victorie frumoasă pe care au așteptat-o destul de mult.
”Îi felicit pe jucătorii noștri pentru efortul depus. A fost un meci dificil, dar mă bucur că am câștigat pentru că i-am mai învins de multișor pe bârlădeni. Jocul de picior nu ne-am mers azi, dar grămada a compensat acest deficit. Sper ca și etapa viitoare să cel puțin tot așa mulți spectatori ca la meciul cu Bârladul” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava