Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a remizat, scor 1-1, în meciul amical disputat la jumătatea săptămânii, pe terenul sintetic din Roman, în compania celor de la Sporting Vaslui.

Vasluienii, care a avut o bară în debutul jocului, au deschis scorul în prima repriză prin Burghele, care a trimis mingea in plasă dupaăo respingere în lateral a portarului sucevenilor, Gal.

Gruparea pregătită de antrenorul Ivan Gvozdenovic a dominat cu autoritate partea secundă, golul egalizator a venind în minutul 83, când Robert Martin, introdus după pauză, a înscris cu capul după o centrare de pe partea stângă.

Jocul a fost echilibrat în mare parte, sucevenii, jucători atletici și de gabarit descurcându-se mai greu pe teren alunecos în fața tinerilor vasluieni.

Foresta Suceava: Gal – Sumanariu, Celeadnic, Novacek, Drugă – Stănescu – Zouaoui, Kanote, Postică, Cerlincă – Knezevic. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Zvoronciuc, Terzic, Marin, Martin și Farcasan.

Acesta a fost primul rezultat de egalitate obținut de Foresta Suceava în pregătirile de iarnă, după victoria cu CSM Pașcani (9-1) și înfrângerile cu divizionarele secunde Gloria Buzău (1-2) și Aerostar Bacău (0-2).

În continuarea programului de pregătire, „galben-verzii” se vor deplasa sâmbătă, în Vrancea, pentru un meci cu CSM Focșani, după care vor mai întâlni Știința Miroslava (24 februarie), Dacia Unirea Brăila (27 februarie) și Șomuz Fălticeni (3 martie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava