• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava a câștigat clar, cu 5-1, meciul de campionat disputat ieri după-amiază, pe Areni, împotriva „lanternei roșii” a Seriei I, Sănătatea Darabani. Sucevenii au deschis scorul încă din minutul 8, prin Căinari, care a transformat cu siguranță un penalty obținut tot de el. Desprinderea totală a venit însă după pauză. Imediat după reluare basarabeanul Lungu a făcut 2-0 cu un trasor de la 25 de metri, după care Artenie a prins un șut perfect, bară-gol, câteva zeci de secunde mai târziu. Echipa vizitatoare și-a făcut simțită prezența pe teren după o oră de joc, atunci când Adrian Gheorghiciuc, fostul mijlocaș al echipei Sporting Suceava, a punctat în poarta goală, în urma unei frumoase acțiuni individuale. Forestierii au revenit în atac, Martin înscriind pentru 4-1 cu o lovitură precisă de cap, din centrarea lui Căinari. Scorul final a fost stabilit în minutul 87 de Artenie, cu un șut bine plasat, de la 14 metri, la colțul lung, din pasa aceluiași Căinari.

Foresta a evoluat în formula: Logofătu (46 Cărbune) – Onofraș, Celeadnic, Mateciuc, Mocanu (62 Ionescu) – Vremea (77 Robciuc), Lungu – Boca (46 Bejenar), Căinari, Artenie – Martin. Antrenor: Florin Cristescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava