Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava s-a întors cu un punct din deplasarea de la Buzău, 1-1 cu Metalul. Fără sfaturi franceze, sucevenii au făcut un meci bun și s-au descurcat bine.

Misiunea sucevenilor n-a fost însă una ușoară, în condițiile în care au fost nevoiți să evolueze aproape toată partida în inferioritate numerică, ca urmare a eliminării de pe teren a moldoveanului Alexandru Vremea. Folosit în premieră pe postul de fundaș central, acesta a văzut cartonașul roșu în minutul 10, pentru un fault din postura de ultim apărător.

Forestierii s-au mobilizat însă excelent, au făcut mare risipă de efort, și nu le-au dat posibilitatea gazdelor să se apropie periculos de poarta apărată de Logofătu.

Mai mult, oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 68 prin atacantul Robert Martin, care a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a marcat cu un șut de la 14 metri, la colțul lung.

Golul egalizator al celor de la Metalul a venit abia în al patrulea minut de prelungiri, dintr-un penalty acordat pentru un henț comis de Andrei Pavel în propria suprafață de pedeapsă.
Foresta a evoluat în formula: Logofătu – Onofraș, Mateciuc, Vremea, Mocanu – Artenie, Bejenar, Căinari, Pavel – Grumezescu, Martin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava