Concert pascal
MOPAN Suceava

Odată cu relaxarea măsurilor legate de pandemia cu Covid-19, câțiva spectatori au fost prezenți tribunele stadionului ”Areni” la meciul din manșa a doua a barajului pentru promovarea în Liga a II-a dintre Foresta Suceava și Oțelul Galați. Nu au fost foarte mulți și pentru că în tur dunărenii au câștigat cu 3-0 și pentru că nu au înțeles că pentru a fi prezenți pe stadion trebuie să prezinte o dovadă de vaccinare sau un test negativ PCR.

Deși nu aveau mari speranțe din cauza faptului că gruparea gălățeană a arătat foarte solid în partida de pe teren propriu, sucevenii au intrat cu încredere pe teren. Din păcate, speranțele sucevene s-au năruit oarecum chiar în minutul 4. Filip a centrat perfect de pe partea stângă a atacului sucevenilor pentru Robert Martin care din interiorul careului mic a ratat incredibil singur cu portarul gălățenilor. Toată lumea prezentă în tribune, pe banca tehnică și chiar pe gazon a realizat că Foresta Suceava nu se va mai întâlni cu o asemenea șansă și că lucrurile sunt clare.

Așa a și fost, pentru că Oțelul Galați a arătat forță, determinare și calitate în joc. Foresta Suceava a mai ratat două ocazii importante prin Stănescu și același Robert Martin, care a trimis singura lovitură pe spațiul porții gălățene în 90 de minute. În schimb, portarul sucevenilor Gal s-a descurcat admirabil la ocaziile gălățene.

Scorul final al celei de-a doua manșe a disputei Foresta Suceava – Oțelul Galați a fost 0-0, iar gruparea bucovineană a ratat pentru al treilea an consecutiv promovarea în eșalonul secund. Trebuie analizată serios problema și realizat un proiect și un lot competitiv și o organizare pe măsură.

Foresta Suceava: Rareș Gal – Vlad Fărcășan, Eugeniu Celeadnic, Cristian Novacek, Dudu Drugă (cpt.), Adboulaye Konate, Yanis Zouaoui, Ion Postică, Marius Filip, David Knezevic, Robert Martin.

Rezerve: Dănuț Zvoronciuc – Cristian Mateciuc, Darius Vultur, Ruben Sumanariu, Darko Terzic, Vlad Stănescu, Paul Cimbru, Ciprian Hostiuc.

Antrenor: Ivan Gvozdenovic

SC Oțelul Galați: Iulian Dinu – Teodor Farcaș, Stelian Cucu, Costin Ghiocel (cpt.), Dan Popescu, Ionuț Neagu, Fernando Dobre, Cosmin Stoian, Alin Nica, Gabriel Răducan, George Cîrjan.

Rezerve: Gabriel Ursu – Ștefan Stancu, Bogdan Crihană, Marius Sevastian, Denis Cireș, Aurelian Petrache, Georgian Păun, Bogdan Gavrilă.

Antrenor: Petre Grigoraș

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava