Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni se reia campionatul seriei I a Ligii a III-a de fotbal. După un sezon mai puțin reușit Foresta Suceava a încercat să-și alcătuiască un lot cât mai competitiv pentru a putea ataca promovarea în eșalonul secund. În acest scop, conducerea formației sucevene a adus un nou antrenor, Vespazian Colban, un nou antrenor cu portarii, Vasile Prisacă și nu mai puțin de 12 jucători.

Pe lângă cei mai tineri, care sunt indispensabili pentru criteriile de vârstă impuse în Liga a III-a. La Suceava au revenit Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Avrămia și Drugă, la ei adăugându-se Alexandru Marin de la Știința Miroslava și Nimerenco de la Dacia Chișinău, doi jucători cu talie care joacă pe postul de atacant central. De la prezentarea noilor jucători a lipsit Ichim, iar pe lista accidentărilor sunt Robert Martin și Matteo Rigoni.

Toți jucătorii, fără excepție, au mizat pe proiectul Forestei de a lupta pentru promovare și și-au exprimat dorința ca iubitorii fotbalului sucevean să vină în număr mare în tribune.
”Pentru mine lucru cel mai important e victoria și apoi, eventual, spectacolul. Succesul aduce încredere, spectatori pe stadion, atmosferă și atunci lucrurile vor merge bine. Prefer să câștig la un gol diferență în detrimentul spectacolului.

Avem un lot bun, poate va mai trebui să completăm ceva pe unele posturi, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Începutul de campionat este foarte important și trebuie să facem tot posibilul să câștigăm disputa cu Sporting Liești, o echipă incomodă.

Va fi, în opinia mea un sezon mult mai echilibrat decât cel precedent în care Gloria Buzău a defilat. Vm avea contracandidate puternice, Aerostar Bacău, CSM Făcșani, Ceahlăul Piatra Neamț, Bucovina Rădăuți sau poate chiar Oțelul Galați. Obiectivul nostru este promovarea și un parcurs cât mai lung în Cupa României” a declarat antrenorul Forestei Suceava, Vespazian Colban.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava