Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă în urmă cu trei ani, echipa de fotbal a Sucevei ieșea din optimile de finală ale Cupei României pe o ușă ”laterală” după întâlnirea cu FCSB, de data aceasta ea a părăsit competiția pe ușa din spate în urma duelului cu Dinamo. Sucevenii au jucat de la egal la egal cu adversarii lor doar primele 45 de minute, după care au cedat fără nicio explicație.
La pauză ”câinii roșii” aveau un avantaj de un gol după golul de excepție marcat de Ricardo Grigore cu un șut pe care nu-l va mai putea repeta în curând. Elevii antrenorului Petre Grigoraș au avut elan, dar nu au avut noroc.
În repriza a doua, în teren parcă a intrat cu totul altă formație a Forestei. Ezitanți și parcă orbiți de nocturnă, sucevenii au făcut figurație și au încasat încă trei goluri. Dacă pe atac se poate spune că s-a încercat, pe faza de apărare a fost jale. În urma unor contraatacuri de grădiniță, Dinamo a marcat de trei ori și a câștigat clar cu 4-0. Și galeria dinamovistă a avut mai multă culoare, dominând spațiul fonic sucevean. Păcat de proporțiile scorului pentru că Foresta Suceava a avut ceva de spus. Să sperăm că Foresta Suceava va avea altă față la jocul din campionat cu liderul Aerostar Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava