Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a pornit cu mare încredere la Oradea pentru jocul din etapa a XIV-a a Ligii a II-a de fotbal. Din păcate, ân urma unui joc fără orizont, sucevenii au fost învinși cu 2-0 după ce au dominat cu autoritate disputa.
Foresta Suceava a început calm și liniștit meciul cu Luceafărul Oradea, mai ales că era favorită prin prisma locului ocupat în clasament. Sucevenii au dominat clar primele 45 de minute și și-au creat câteva situații bune de a marca.
”Ghinionistul” primei reprize a fost Bogdan Rusu, cel care a făcut o mare risipă de efort, dar a fost extrem de neinspirat la finalizare. Întâi, în loc să șuteze cu dreptul după o pasă bună a lui Stănescu, a ales o finalizare fantezistă cu piciorul stâng, iar apoi, la a doua situație de a înscrie nu a reușit să cadreze lovitura de cap.
Vârfurile de atac ale Forestei Suceava au fost permanent în duel cu fundașii orădeni pentru că mijlocașii le-au furnizat doar baloane de luptă. Căinari și Avram au fost foarte discreți în joc, pătrunderile lui Cerlincă fiind destul de rare.
Așa cum se întâmplă în fotbal, după ce au fost dominați clar, jucătorii echipei gazdă au realizat o acțiune splendidă pe partea stângă, din nou tânărul portar sucevean a ezitat să iasă din poartă pe centrare și atacantul orădean Ban a înscris cu un șut la colțul scurt.
Antrenorul sucevenilor Cristi Popovici a încercat să schimbe ceva în partea secundă a partidei cu Luceafărul Oradea, însă Lucian Dumitriu, Bujor și Drugă nu au fost capabili să aducă un plus jocului forestierilor. După o nouă serie de atacuri sterile, bucovinenii au mai primit un gol pe final de meci din partea lui Arnăutu și au pierdut o partidă în care au avut peste 65% posesie.
Evoluție foarte modestă în primul rând a liniei de mijloc, joc rigid al fundașilor centrali și neinspirație maximă în atac, portar cu reflexe dar lispsit de experiență, aceasta poate caracterizarea formației Foresta Suceava în disputa cu Luceafărul Oradea.
Poate că era de așteptat o cădere în jocul Forestei Suceava, dar trebuie de analizat cauzele jocului complet neinspirat al elevilor jucătorilor lui Cristi Popovici. Poate că acest rezultat a venit la fix pentru a liniști frunțile înfierbântate ale celor care visau o eventual promovare

Luceafărul Oradea: Ed. Pap – Balea, Moga, Fl. Ilie, I. Ban – Hlinca (cpt.), Ţegle – Feher, P. Păcurar, Zs. Lukacs – Arnăutu.
Rezerve: Goia – Nogo, Balla, Sorian, Ad. Bedea, I. Cuc, C-tin. Roşu.
Antrenor: Erik Lincar

Foresta Suceava: Niga – D. Bălan (cpt.), D. Lung, A. Mutu, Semeghin – Cerlincă, Vl. Stănescu, Căinari, Rz. Avram – Bg. Rusu, M. Matei.
Rezerve: Hînţăscu – Masella, Vl. Bujor, Dănilă, D. Drugă, Dumitriu, Strugariu.
Antrenor: Cristian Popovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava