Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava și-a schițat programul de pregătire pe care îl va urma în intersezon. Astfel, “galben-verzii” vor rămâne în vacanță până joi, 16 ianuarie, când este programată reunirea lotului, urmată de vizita medicală. Trupa antrenată de Petre Grigoraș va face reacomodarea la efort la Suceava, până pe 3 februarie, când va pleca într-un stagiu de zece zile la Pojorâta sau Câmpulung Moldovenesc.

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat și două meciuri amicale, ambele în compania Științei Miroslava, pe data de 22 februarie, pe teren propriu și pe 29 februarie, în deplasare, la Uricani.
În privința campaniei de achiziții, președintele Andrei Ciutac a recunoscut că este în negocieri cu mai mulți jucători care ar putea ajuta Foresta să-și atinga obiectivul, însă a evitat să ofere nume.
Clasată pe locul 2 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra celor de la Sporting Liești.
Antrenorul formației Foresta Suceava, Petre Grigoraș, este încrezător la început de an în ceea ce privește viitorul echipei pe care o antrenează.

”Sunt de părere că promovarea se va juca până la final. Noi dorim să facem pasul către eșalonul secund, pentru că Suceava este un oraș care iubește fotbalul, iar suporterii sunt loiali. Cred că avem șansa noastră, iar pentru acest lucru trebuie ca, împreună cu conducerea clubului, să reușim să transferăm în această iarnă 3-4 fotbaliști de valoare, peste ce avem în lot la ora actuală”, a declarat tehnicianul Forestei” a pus tehnicianul Forestei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava