Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava și-a asigurat serviciile fundașului central Andrei Vițelaru. În vârstă de 33 de ani, noua achiziție a formației sucevene și-a început cariera de jucător la Ceahlăul Piatra Neamț, pentru care a bifat 69 de prezențe la nivelul Ligii I, după care a mai jucat pentru FCM Câmpina, CS Buftea, Academica Clinceni și formația libaneză Racing Beirut, unde a evoluat în ultimele trei sezoane.
Printre cei peste 25 de jucători care se află în acest moment la antrenamentele Forestei se află și doi italieni care au șanse mari să semneze cu gruparea de pe Areni. Este vorba de Matteo Rigoni, un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani, care a jucat în sezonul trecut pentru formația franceză UMS Montelimar și Matteo Faiola, un atacant în vârstă de 26 de ani format de AS Roma și care în sezonul precendent a evoluat în liga secundă din Cehia, la FC Olimpia Praga.
“Galben-verzii” vor încheia perioada de semicantonament cu un amical în fața Ceahlăului din Piatra Neamț, jocul fiind programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe Areni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava