Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava are din această săptămână un nou jucător la antrenamente, basarabeanul Ion Postica, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 22 de ani, care în turul acestui sezon competițional a evoluat pentru Zimbru Chișinău.

Postica, alături de ceilalți jucători ajunși pe Areni în această iarnă, vor fi testați de antrenorul Ivan Gvozdenovic cu ocazia meciului amical pe care „galben-verzii” îl vor disputa sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul Liceului Sportiv din Suceava în compania echipei CSM Pașcani.

Conducerea grupării sucevene a renunțat la ideea transferării lui Miguel Perez Lobato, mijlocașul spaniol fiind în imposibilitatea de a se antrena din cauza pandemiei cu coronavirus.

Pe lângă meciul cu CSM Pașcani, „galben-verzii” mai au în calendar, până la reluarea Ligii a III-a, meciuri amicale cu Gloria Buzău (6 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Știința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Braila (27 februarie).

Aflată la finalul sezonului de toamna pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasata, Foresta Suceava va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava