Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a început timid actualul sezon competițional cu o victorie muncită și un joc modest în fața nou promovatei Șomuz Fălticeni. Treptat însă, sucevenii au mai prins curaj și după un eșec la limită pe terenul celor de la CSM Focșani, au contabilizat două rezultate pozitive, o victorie în restanța cu FC Botoșani 2 și o remiză pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat.
În runda cu numărul V, Foresta Suceava va primi sâmbătă 22 septembrie de la ora 17.00 pe stadionul ”Areni” vizita unei echipe experimentate, dar aflată într-o formă nu prea grozavă, CSM Roman. Antrenorul Selim Benachour are tot lotul la dispoziție și este încrezător în potențialul jucătorilor săi.
”Nu avem puse la punct toate realațiile de joc, dar cred că suntem pe un drum ascendent. Sper să facem o partidă reușită șI să le oferim suporterilor suceveni o nouă victorie” a declarat antrenorul principal al Forestei Suceava.
În aceeași etapă a V-a a seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți va primi pe Stadionul Municipal vizita liderului la zi, SC Oțelul Galați, formația aflată la doar un punct diferență în fruntea clasamentului.
Și cea de-a treia reprezentantă a județului Suceava în eșalonul trei, Șomuz Fălticeni joacă tot pe teren propriu și tot sâmbătă 22 septembrie, contra grupării Metalul Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava