Concert pascal
MOPAN Suceava

Optsprezece antrenori, absolvenţi ai cursului UEFA PRO (generaţia 2019-2020), printre care s-a aflat şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, au primit, diplomele. Alături de selecționer, a fost și suceveanul Dorin Goian, în vârstă de 40 de ani, care a încheiat și el cu brio, la finele lui 2020, cursurile licenței de antrenor PRO UEFA.

Dan Apolzan, unul dintre coordonatorii licenței UEFA PRO, Lucian Burchel, directorul executiv al Academiei Naționale de Fotbal, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-au felicitat pe absolvenți și le-au transmis mesajul lor.

La final, antrenorii au pășit pe noul gazon al Arenei Naționale și au renunțat preț de câteva secunde la masca de protecție pentru o amintire frumoasă: o imagine de grup cu generația PRO 2019-2020.

„Sunt bucuros că am realizat ce mi-am propus, chiar dacă nu traversăm vremuri tocmai bune în fotbal. O să vedem ce ne rezervă viitorul”, a declarat fostul mare internațional al României.

În același timp cu Dorin Goian au absolvit cursurile licenței UEFA PRO și alte nume familiare microbiștilor din țara noastră, precum Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale de seniori a României, Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei de tineret, Florin Bratu, Marius Măldărășanu, Nicolae Grigore, Laszlo Balint, Octavian Chihaia, Costin Curelea, Valentin Negru, Dinu Todoran, Nicolae Constantin sau Cristian Todea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava