Concert pascal
MOPAN Suceava

La Casa Fotbalului s-a efectuat, recent, tragerea la sorți a partidelor de la barajul pentru promovare în Liga a III-a. Reprezentanta județului Suceava va întâlni în dublă manșă, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30, echipa care se va încununa campioană în întrecerea județeană vasluiană.

În Liga a IV-a suceveană lupta pentru șefie este foarte echilibrată. Juniorul Salcea și Șoimii Gura Humorului conduc în clasament cu câte 37 de puncte, fiind urmate de Juniorul Suceava, cu 36 de puncte și Bradul Putna, cu 32 de puncte.

Foarte probabil, reprezentanta Sucevei se va confrunta la barajul pentru promovarea în eșalonul al treilea cu gruparea Sporting Club Comstar Vaslui, care este lider autoritar în Liga a IV-a vasluiană, având 7 puncte avans față de CSO Negrești cu 12 etape înainte de finalul campionatului.

Întrucât a fost eliminat principiul avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri de baraj, egalitatea se menţine, la puncte și golaveraj, jocul retur se va prelungi cu două reprize de câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava