Concert pascal
MOPAN Suceava

Campioana judeţului Suceava va înfrunta campioana judeţului Vaslui la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, programat într-o dublă manşă, pe 16 iunie (la Suceava) şi 23 iunie (la Vaslui).
Şomuz Fălticeni are cele mai mari şanse de a reprezenta judeţul Suceava la barajul de promovare, trupa antrenată de Radu Anania având la finalul turului de campionat un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

Cel mai probabil, campioana judeţului Suceava va înfrunta la barajul de promovare formaţia FC Vaslui, care este neînvinsă în turul Ligii a IV-a vasluiene, cu un avans de trei puncte în faţa grupării Flacăra Muntenii de Sus.

AJF-urile au obligaţia să comunice către Departamentul Competiţii din cadrul FRF, până la data de 11 iunie, numele echipei calificate la baraj şi să transmită Certificatul de Identitate Sportivă al acesteia. Tot până la acea dată, clubul participant la baraj este obligat să achite către AJF suma de 3.000 de lei, reprezentând cheltuielile cu îndemnizaţiile arbitrilor şi observatorilor. Nerespectarea acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei la baraj.

“Este o premieră pentru noi să întâlnim campioana judeţului Vaslui la barajul de promovare în Liga a III-a, dar consider că plecăm cu prima şansă, pentru ca avem un campionat judeţean mult mai puternic. Dovadă stau şi numărul promovărilor pe care campioana judeţului Suceava le-a reuşit de-a lungul ultimilor ani”, considera preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

De altfel, în ultimele 15 sezoane, campioana judeţului Suceava a reuşit în 12 rânduri să câştige barajul de accedere în Liga a III-a. Astfel, în perioada 2003-2017, echipele Şoimii Suceava (2003), Dorna Vatra Dornei (2004), Viitorul Liteni (2005), Juventus Fălticeni (2006), Rarăul Câmpulung Moldovenesc (2007), Rapid CFR Suceava (2008), CS Gura Humorului (2009), Foresta Mălini (2010), Sporting Suceava (2011), Bucovina Frătăuţii Noi (2012) şi FC Bucovina Pojorâta (2013) şi Bucovina Rădăuţi (2017) au obţinut promovarea. Şirul a fost întrerupt timp de trei ani de Bradul Putna (2014), Bucovina Ciocăneşti (2015) şi Şomuz Fălticeni (2016), învinse la baraj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava