Concert pascal
MOPAN Suceava

La capătul unei perioade în care a fost în ”moarte clinică”, Foresta Suceava a dat primele semne de viață. Lotul formației sucevene a efectuat primul antrenament, în vederea noului sezon competițional, la începutul acestei săptămâni. La primul apel au răspuns prezent 13 jucători: Cuciureanu, Cimbru, Nițu, Nechita, Filip, Ilie, Mihalciuc, David, Cucoș și Smocot, care fac parte din garda veche, fundașul lateral Daniel Corniciuc (19 ani), format de Juniorul Suceava, dar care a fost legitimat în ultimele sezoane la FCSB, și doi tineri de perspectivă de la LPS Suceava.

Căpitanul echipei, portarul Niga, se va alătura lotului peste două zile, în vreme ce Makongo, Samson și Chika sunt așteptați să se întoarcă din Africa în cursul săptămânii viitoare.

Pe de altă parte, Foresta a pierdut în intersezon șapte dintre fotbaliștii pe care s-a bazat în ediția precedentă de campionat: Cornel Căinari, Cătălin Grosu și Iosif Netbai care sau plecat la Bucovina Rădăuți, Ștefan Cană care a semnat cu CSM Alexandria, Marian Botezatu care s-a transferat la Aerostar Bacău, Vlad Codău ajungând la Viitorul Darabani, în timp ce Robert Martin a renunțat la activitatea fotbalistică.

Vicepreședintele Marian Bordeianu a anunțat că antrenamentele din perioada de reacomodare la efort vor fi conduse de antrenorii secunzi Ovidiu Bosancu, Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă, oficialul Forestei precizând că există speranțe ca Dorin Goian să fie convins la rândul său să-și continue munca pe Areni.

În paralel cu negocierile pentru întărirea lotului au început și demersurile de preluare a clubului de la cei care dețin puterea de decizie în acest moment, este vorba de Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian. Aceștia sunt dispuși să plece de la gruparea suceveană fără nici un fel de pretenții financiare, în condițiile în care deficitul clubului se învârte în jurul sumei de 500.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 al Ligii a III-a va începe pe 25 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava